31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Mamak Belediye Başkanlığı’na seçilen Veli Gündüz Şahin’in renkli kişiliği icraatlarına da yansıyor.

 Her fırsatta halkın arasında olmaya özen gösteren Şahin, son olarak belediye personel yemekhanesinde sıra bekledi, çalışanlarla birlikte yemek yedi. Şahin’in bu davranışı belediye personeli arasında memnuniyetle karşılandı.

Veli Gündüz Şahin daha önce de belediye otobüsüne yalnız başına binerek vatandaşlarla sohbet etmiş, Mamak ile ilgili sorunları vatandaşların ağzından birebir dinleme şansı bulmuştu.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Makam odasında bulunmaktan pek hoşlanmayan Veli Gündüz Şahin, resmi görüşmelerden zaman buldukça belediyenin yaptığı altyapı, temizlik ve kanalizasyon gibi hizmetleri ve çalışmaları yerinde görmek için sokağa çıkıyor.

Veli Gündüz Şahin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

“Kıymetli hemşehrilerim. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar tüm istek, talep ve önerilerinizi can kulağıyla dinledik. Önümüzdeki süreçte de özen göstermeye devam edeceğiz. Bugünden itibaren Mamak halkına daha iyi hizmet verebilmek için makamlarda değil, sokaklarda sizlerle beraberiz.”

Muhabir: Bünyamin Altıntaş