Spor

Mamak Belediye Başkanından milli boksöre destek

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada milli boksör Çağrı Fidan’a destek mesajı yayınladı.

Abone Ol

Başkan Şahin, paylaşımında genç boksör Çağrı Fidan'ın kazandığı başarıların kendilerini gururlandırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Milli Boksörümüz Çağrı Fidan'ı gönülden tebrik ediyor, Avrupa Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Mamak Belediyesi’ni temsil edecek Genç Sporcumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz!"

Şahin, milli sporcuların uluslararası arenada Türkiye’yi temsil etmelerinin önemine vurgu yaparak, Fidan’ın şampiyonluk yolunda büyük bir azim ve kararlılık gösterdiğine inandığını dile getirdi.

Mamak’tan Spora Tam Destek

Mamak Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdikleri desteğin altını çizen Şahin, genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Şahin, gençlerin başarılarının hem Mamak’ı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Sporculara sağladıkları destekle daha fazla başarı elde edileceğine inandığının da altını çizdi.