Ankara'nın Mamak ilçesinde mahalle etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Mahalle kültürünü canlandırmak ve komşular arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla mamak belediyesi tarafından düzenlenen mahalle etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Mahalle etkinlikleri kapsamında, 27 Ağustos 2024 tarihinde Boğaziçi İlkokulunda Bando dinletisi, mini müzik konseri, halk oyunları ve Hacivat-Karagöz gösterisi düzenlenecek. 

Mamak'ta Eğlencenin Merkezi: Mahallelerde Buluşuyoruz

Mamak, mahallelere getirdiği etkinliklerle eğlenceyi ayağınıza getiriyor! 27 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenecek bu özel akşamda, bando dinletisi, mini müzik konseri, halk oyunları ve Hacivat-Karagöz gösterisi ile keyif dolu anlar yaşanacak.

Komşularla Buluşma Noktası: 27 Ağustos

Tüm Mamak sakinlerini bu renkli etkinliğe davet ediyoruz. Saat 19:30'da başlayacak olan bu etkinlik, komşular arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla organize ediliyor. Müzik, eğlence ve geleneksel gösterilerle dolu bu akşam, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

Eğlence Dolu Program: Herkes İçin Bir Şey Var

Bando dinletisi ile başlayan akşam, mini müzik konseriyle devam edecek. Halk oyunları gösterisi ise katılımcıları Anadolu'nun çeşitli yörelerine götürecek. Ayrıca, Türk kültürünün önemli bir parçası olan Hacivat-Karagöz gösterisi de etkinliğin en keyifli anlarından biri olacak.

Mamak’ta eğlenceyi kaçırmak istemeyen tüm komşularımızı bu özel geceye bekliyoruz! 27 Ağustos 2024'te saat 19:30'da Mamak’ta buluşalım!

 
 
Muhabir: Hacer Koca