31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Mamak Belediyesi'nde değişimin etkileri sokak ve caddelerde de görülüyor. Daha önce eski ve bakımsız bir halde bulunan sokak ve caddelerin belirli yerleri yapılarak yenileniyor. Bu hususta Mamak'ın birçok Mahallesi'nde çalışmalar sürdürülürken son olarak Çağlayan Mahallesi'nde sokak ve caddelerde yenileme çalışmaları Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirildi.

ÇAĞLAYAN MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

4 dönem AK Parti iktidarını gören Mamak İlçesi 31 Mart Yerel Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmişti , yaklaşık 700 bin insanın yaşadığı büyük bir İlçe olan Mamak'ta kaldırım ve yol çalışmaları da ciddi anlamda önem taşıyor.

Çalışmaların sürdüğü Çağlayan Mahallesi Muhtarı Arap Güneş şunları söyledi : Çağlayan Mahallesi Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Önünü Yaptırıyoruz. Büyük Şehir Belediyesi Çalışanı Sorumlusu İdris Bey'e Mamak Belediyesi Meclis Üyemiz Adalet Ayten Hanıma çok teşekkür ediyorum.

Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti

Muhabir: Onur Dedeoğlu