Mamak Belediyesi Yaz Festivali bugün başlıyor. Belediye yaz aylarının coşkusunu doyasıya yaşamak ve Mamak halkına unutulmaz anlar yaşatmak için büyük bir festival hazırladı.

Sihirbaz gösterilerinden ödüllü yarışmalara, DJ performanslarından köpük şovlara kadar birçok etkinlikle sahne alacak olan festival kapsamında;

Çocukların ve yetişkinlerin hayranlıkla izleyeceği sihirbaz gösterileri, festival boyunca birçok kez sahne alacak.

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Her yaş grubuna uygun ödüllü yarışmalarla vatandaşlar hem eğlenecek hem de kazanma heyecanını yaşayacak. Yarışmalarda dereceye giren katılımcılar, sürpriz ödüller kazanma şansı yakalayacak.

Profesyonel DJ'ler, en sevilen şarkılarla festival alanını coşturacak. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek bu performanslarla Mamak’ta yaz akşamları hiç olmadığı kadar keyifli geçecek.

PALYAÇO VE KÖPÜK SHOW

Çocuklar için özel olarak hazırlanan palyaço gösterileri ve köpük şovları, miniklerin gönlünü fethedecek. Eğlenceli aktivitelerle dolu çocuk oyun alanları da festival boyunca hizmette olacak.

Anadolu'nun dört bir yanından gelen yöresel ürün stantları, ziyaretçilere eşsiz lezzetler sunacak. El yapımı ürünlerden doğal yiyeceklere kadar birçok farklı ürünü bu stantlarda bulunabilecek.

Türkiye'nin sevilen sanatçıları, festival süresince sahne alarak müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Her akşam farklı bir sanatçının konseriyle festival alanı müzikle dolup taşacak.

Bugün başlayıp 7 temmuz tarihine kadar sürecek olan festival Rauf Denktaş Parkı’nda yapılacak. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “ Mamak Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu büyük festivale tüm halkımızı davet ediyoruz. Hem eğlence hem de kültürel aktivitelerle dolu dolu geçecek bu festivali kaçırmayın. Ailece katılabileceğiniz etkinliklerle Mamak’ta yazın tadını çıkarın” denildi.

Muhabir: Sevda Ecem