Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) personelinin Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’ndeki su sayaçlarını usulsüz bir şekilde söktüğünü öne sürdü. Kulüp, olayla ilgili MASKİ personeli ve yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Dün akşam saat 22.00 sıralarında, Trendyol 1. Lig karşılaşması için İstanbul’da bulunduğumuz esnada, MASKİ personeli olan 6 şahıs, kira sözleşmemizin bulunduğu Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’ne gelerek su sayaçlarımızı usulsüz bir şekilde sökmüş ve götürmüştür. 'Yukarıdan talimat var' diyerek sayaçları kanunsuz bir şekilde söken 6 şahıs ve onlara emir veren yetkililer hakkında emniyet birimlerine gerekli başvuruları yaptık ve olayla ilgili yasal süreci başlattık” denildi.

Açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kiralık tesislerden “kanuni olarak atamadan” çıkma çabalarının “trajikomik” olarak değerlendirildiği belirtilerek, kamuoyunun takdirine bırakıldığı vurgulandı.

Kaynak: İHA