MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner’in oğlu Mehmet Halit Yiğiner’in düğünü, Çubuk’ta görkemli bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğüne Ankara’nın önemli siyasi figürleri katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve eski ABB Başkanı İbrahim Melih Gökçek, damadın nikah şahitliğini üstlendi.

Mansur Yavaş ve Melih Gökçek Aynı Nikah Töreninde Buluştu

Yiğiner ve Öner ailelerinin düğününe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, eski ABB Başkanı Melih Gökçek ve birçok siyasi isim katıldı. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın kıydığı nikahta, damadın şahitliğini Mansur Yavaş ve Melih Gökçek yaptı.

Törende konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, iki mutluluğun bir arada yaşandığını belirterek Mehmet Yiğiner’e TŞOF Başkanlığı'nı tebrik etti. Kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını çifte vermesi için TESKOM Genel Başkanı Kadir Akgül’e teslim etti. Akgül, evlilikle ilgili nasihatlerde bulunarak çifte mutluluklar diledi.

Düğün töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Bu özel gün, aileler ve davetliler için unutulmaz anılarla dolu bir etkinlik oldu.

Kaynak: İHA