Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

Pazar günü Aluçdağı'ndaki on binlerin merakla izlediği yağlı güreşleri beraberinde Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, İYİ Parti Ankara Milletvekili Servet Avcı ile izleyen Mansur Yavaş zaman zaman kendisiyle fotoğraf çektiren vatandaşlarla da sohbet etti. Çekişmeli geçen yağlı güreşleri izlerken protokolün önünü kapatanları da görevliler ikaz etmek durumunda kaldılar.


Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan'la birlikte yağlı güreşleri izlemeye gelen halka hitap eden Mansur Yavaş, ata sporu güreşin ve Çamlıdere'nin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Çamlıdere'ye sayın Yavaş özel bir müjdeniz var mı hizmet bazında şeklindeki soruya Yavaş "Adem bey ile beraber çalışıyoruz. Çamlıdere bizim için önemli. Büyükşehir olarak ne ihtiyaç varsa birlikte yapacağız inşallah dedi.
Çamlıdere belediye başkanı Adem Ceylan da Mansur Yavaş'ın ve ekibinin festivale verdikleri desteği dile getirerek teşekkür etti

Muhabir: Aydın Tufan