Marul Kafa olarak tanınan Mehmet Yıldırım, sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan bir fenomen olarak biliniyor. Son zamanlarda Marul Kafa'nın annesinin vefat haberi, takipçileri arasında büyük üzüntü yarattı. Peki, Marul Kafa'nın annesi neden öldü? Marul Kafa kimdir? İşte, merak edilen detaylar…

MARUL KAFA'NIN ANNESİ KİMDİR?

Marul Kafa, gerçek adıyla Mehmet Yıldırım, annesinin vefatı haberini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Annesinin kanser nedeniyle tedavi gördüğünü daha önce duyuran ünlü fenomen, annesinin kaybı ile ilgili detayları da sosyal medya hesaplarından açıkladı.

MARUL KAFA’NIN ANNESİ NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü fenomen Marul Kafa annesinin 4. evre akciğer kanseri olduğunu ve kemik ile karaciğere metastaz yaptığını belirtmişti. Annesinin 1,5 yıl boyunca neredeyse tüm kemoterapi tedavilerini aldığını ve büyümeyi durduramadıklarını ifade eden Yıldırım, çaresizlikten dolayı sosyal medyada annesinin sağlık durumu ile ilgili paylaşım yapmıştı.

MARUL KAFA’NIN ACI PAYLAŞIMI

Marul Kafa, annesinin vefatını şu sözlerle duyurdu:
"Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı'na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun." Bu acı haber, milyonlarca takipçisini derinden etkiledi ve başsağlığı dilekleriyle fenomen isme destek mesajları yağdı.

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

TAKİPÇİLERİ ACISINI PAYLAŞTI

Marul Kafa’nın annesinin vefat haberi sosyal medyada hızla yayıldı ve takipçileri ünlü fenomene büyük destek verdi. Paylaşılan başsağlığı mesajları ve destekleyici yorumlar, Mehmet Yıldırım’ın acısını hafifletmeye çalıştı.

Muhabir: Haber Bülteni