Fragmanda yer alan görüntülerde, dokunulmazlık oyunu sırasında Semih’in "Ben yediğimde böyle değildi şef" demesiyle ortam bir anda geriliyor. Bu sözler üzerine sinirlenen Yalçınkaya, "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası 'Benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle' diyorsun. Yeter ya! Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!" diyerek bağırıyor.

STÜDYOYU TERK EDİYOR

Semih, şefin tepkisine daha fazla dayanamayarak önlüğünü çıkartıp stüdyoyu terk ediyor. Olayın ardından arkadaşları ise durumu sakinleştirmeye çalışıyor. Kaan, "Ne gerek var? Yapma çocuğum." diyerek Semih’i ikna etmeye çalışıyor.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

HER ŞEY BU AKŞAM BELLİ OLACAK

Semih'in MasterChef Türkiye'deki geleceği ve bu olayın sonucunda ne olacağı, bu akşam yayınlanacak bölümde netlik kazanacak. Gergin anların yaşanacağı bölümde izleyiciler, bu tartışmanın yarışmanın gidişatını nasıl etkileyeceğini merakla bekliyor.

SEMİH AYRILACAK MI?

Semihcan'ın MasterChef Türkiye'den ayrılıp ayrılmayacağı, bu akşam yayınlanacak bölümde netleşecek. Gergin anların yaşanacağı bölüm, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

MASTERCHEF SEMİH TEZCAN KİMDİR?

MasterChef Türkiye’ye Maldivler'den katılan Semihcan Temiz, aslen Mersinli'dir. 26 yaşındaki Temiz, 13 yaşından beri eğitim için yalnız yaşamaktadır. Üniversitede işletme bölümünde okurken üçüncü sınıfta eğitimini yarıda bırakmış ve aşçılık eğitimi almaya başlamıştır.

Mersin'de 8 ay bir restoranda çalıştıktan sonra profesyonel mutfak kariyerine 2018 yılında başlamıştır. Montenegro, Dubai ve Maldivler'de edindiği deneyimle mutfak alanında kendini geliştirmiştir.

Muhabir: Haber Bülteni