Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

Mehmet Dinçerler'in ünlü şarkıcı Hadise ile olan evliliği ve işletmesinin karşı karşıya kaldığı batma tehlikesi, son dönemlerde hayatı ve kariyeri hakkında merak uyandırdı. Haberimizde  Mehmet Dinçerler ve ailesine dair bilgileri derledik.

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR, NERELİDİR?

Mehmet Dinçerler, aslen Gaziantepli olup, 34 yaşında ve Oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Dinçerler, ünlü bir kahve markasının Türkiye CEO'su olarak tanınmaktadır.

MEHMET DİNÇERLER BABASI KİMDİR?

İş dünyasında en başarılı isimler arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumda yer almaktadır. Hacı Sayid'in ikinci kuşak temsilcisi olan Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur.

Hacı Sayid markası baklava sektöründe tanınmış olup, kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın alarak markayı oğluna teslim etmiştir.

Türkiye'de kahve zincirlerinin yok olmaya yüz tuttuğu bir dönemde, Mehmet Dinçerler, markayı yeniden canlandırarak kısa sürede 65 şube açmayı başarmış ve markayı piyasada tutmayı sağlamıştır. Dinçerler'in liderliğinde, Gloria Jean's Coffees Türkiye'de yeniden popüler hale gelmiş ve başarı hikayesini sürdürmeye devam etmektedir.

MEHMET DİNÇERLER ANNESİ KİMDİR?

Mehmet Dinçerler'in annesi Nezihe Dinçerler'dir.

Muhabir: Haber Bülteni