Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

Sade Vatandaş Mehmet Koyuncu, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında sıkça sorulan Mehmet Koyuncu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik. İşte detaylar...

Sade Vatandaş Mehmet Koyuncu Kimdir?

Mehmet Koyuncu, 2011 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'ne girdi ve 2015 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Cumhuriyet gazetesinde ekonomi muhabiri olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde Olcay Büyüktaş ile birlikte çalışarak değerli deneyimler kazandı.

Mehmet Koyuncu Kendine Muhabir 

Cumhuriyet gazetesindeki maaş kesintileri nedeniyle gazeteden ayrılma kararı alan Koyuncu, Antalya'ya döndü ve YouTube içerik üreticisi olarak kariyerine devam etti. 2019 yılının Ekim ayında sokak röportajlarına başlayan Koyuncu, İlave TV ve Kendine Muhabir gibi kanalların da desteğiyle izleyici kitlesine hızla ulaştı.

Mehmet Koyuncu Youtube

Gazetecilik eğitimi ve Cumhuriyet gazetesi deneyimi, Koyuncu'nun yaptığı işe saygı duyulmasına vesile oldu. YouTube platformunda sağlıklı ve etkili içerikler üreterek geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. 

Muhabir: Haber Bülteni