Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Yiğiner, görevi devraldığından bu yana yoğun bir tempoda çalışıyor. Her gün yüzlerce kişiyi kabul eden Yiğiner, yoğun mesaisi nedeniyle uzun süre saç tıraşı olammıştı. Başkan, sonunda tıraş olma fırsatını buldu ve bu anlamlı ziyaretini sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Yiğiner, tıraş olmak için eski başkanı olduğu Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ANKESOB) üyelerinden olan Ankara Berberler Esnaf Odası Başkanı Sezai Kara’nın işyerini tercih etti. Bu ziyaret, hem Yiğiner’in esnafla olan güçlü bağlarını sürdürdüğünü gösterdi hem de yoğun çalışma temposuna rağmen esnafın yanında olmaya devam ettiğini ortaya koydu.

ODA BAŞKANINI TERCİH ETTİ

Yiğiner, Sezai Kara’nın işyeri olan Class Kuaför’de tıraş oldu ve bu ziyareti sırasında Başkan Kara ile sohbet etti. Ziyaret esnasında hal ve hatırını sorduğu Başkan Kara’ya, göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Yiğiner’in tıraş olduğu anı ölümsüzleştirdiği fotoğraf, kısa sürede sosyal medya hesaplarında dikkat çekti.

Mehmet Yiğiner, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Ankara Berberler Esnaf Odası Başkanımız Sezayi Kara’yı işyeri Class Kuaför’de ziyaret ederek, hal ve hatırını sordum. Başkanımıza göstermiş olduğu ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu ziyaret, Mehmet Yiğiner’in başkanlık görevi süresince esnaf ve sanatkarlarla olan bağlarını koparmadığının bir kanıtı olarak değerlendirildi. Esnafa verdiği önemi her fırsatta dile getiren Yiğiner, bu tür ziyaretlerle onların yanında olduğunu hissettirmeye devam ediyor. Aynı zamanda, eski başkanı olduğu ANKESOB’un üyesi olan bir esnafı ziyaret etmesi, Yiğiner’in geçmişle olan bağını da koruduğunu ve esnafa olan desteğini sürdürdüğünü gösteriyor.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş