Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile yapılan seçimde Mehmet Yiğiner, 2421 oy alarak Türkiye Şoförler Odası Federasyonu'nda (TŞOF) başkanlık görevine getirilen Mehmet Yiğiner’in ziyaretçileri eksik olmuyor.

ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şadi Başar ve beraberindeki Oda Yöneticileri, Ankara Klimacılar, Buzdolapçılar ve Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Ahmet Yıldız, Almer Mercedes Benz Özel Servisi’nin sahibi Gürsel Akhan, Öz Gaziantep Catering’in sahibi Taylan Yetkinşekerci ve Tevhid Et Lokantası Müdürü Mustafa Yılmaz, Yiğiner’i ziyaret edenler arasında yer aldı.

Sincan'daki Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin açılışı, Başkanı Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti Sincan'daki Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin açılışı, Başkanı Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti

Mehmet Yiğiner’in TŞOF Başkanlığına seçilmesinin ardından, Ankara Esnaf, Sanatkarlar Odası Birliği (ANKESOB) başkanlık görevini bırakması bekleniyor. İddiaya göre, ANKESOB'da yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından Hüseyin Ar’ın yeni başkan olarak seçilmesi gündemde.

Bu ziyaret sırasında, ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın da hazır bulunması dikkat çekerken, bu değişimle ilgili tüm gözler Mehmet Yiğiner ve Hüseyin Ar'a çevrildi.

Muhabir: Hacer Koca