İYİ Parti’nin kurucularından ve eski genel başkanı Meral Akşener, uzun süre sonra yeniden kamuoyunun karşısına çıktı. En son Haziran ayında Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte görüntülenen Akşener, bu kez Ankara Kuğulu Park’ta eşi ve parti yetkilileriyle çay içerken kameralara yansıdı.

Parti başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu’na devrettikten sonra gözlerden uzak kalan Akşener, bu süreçte dikkat çeken değişiklikler yapmıştı. Saçlarını sarıya boyatması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme, kamuoyunda birçok spekülasyona yol açmıştı. Siyasi kulislerde bu buluşmanın ardından farklı senaryolar konuşulmuş, ancak Akşener konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen Akşener, uzun süredir sessizliğini koruyarak herhangi bir basın toplantısı ya da kamuoyu açıklaması yapmaktan geri duruyor. 

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Son gelen görüntülerinde yanında eşi Tuncer Akşener, Özel Kalemi Esma Bekar ve İYİ Parti GİK Üyesi Fatih Koca ile yer alan Akşener’in bu anları, sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımı yapan Fatih Koca, "Sonsuza kadar" notunu düşerek dikkat çekti.

Muhabir: Haber Bülteni