Ünlü futbolcu Merih Demiral'ın Avusturya maçında 2 gol atmasından sonrasında eşi Heidi Lushtaku merak konusu oldu. Model olan Heidi Lushtaku kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar..

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir? Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir?

MERİH DEMİRAL'İN EŞİ KİMDİR?

Ünlü futbolcu Merih Demiral'ın eşi Heidi Lushtaku'dur.

HEİDİ LUSHTAKU KİMDİR, NERELİDİR KAÇ YAŞINDA?

Heidi Lushtaku, 28 Haziran 1990'da Kosova'da dünyaya geldi. Aslen İsviçreli olan Lushtaku, çocukluk yıllarını ve gençliğini İsviçre'de geçirdi. Güzelliği ve zarafetiyle dikkat çeken Heidi, modellik kariyerine genç yaşlarda adım attı ve kısa sürede moda dünyasında kendine önemli bir yer edindi.

Modellik kariyerinde birçok başarılı projede yer alan Heidi Lushtaku, uluslararası alanda tanınmış markalarla çalışarak geniş bir hayran kitlesi kazandı. Zarafeti ve profesyonelliği ile moda dünyasında adından sıkça söz ettiren Lushtaku, kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

Kişisel Hayat
Heidi Lushtaku, 2021 yılında ünlü Türk futbolcu Merih Demiral ile evlendi. Bu evlilikten bir çocukları olan çift, mutlu bir aile hayatı sürdürmektedir. Hem kariyeri hem de ailesi ile dengeli bir yaşam süren Heidi, sosyal medyada da aktif olarak takipçileri ile hayatının anlarını paylaşmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni