Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Mersin’in Mut ilçesine bağlı Mut - Karaman kara yolu Burunköy Mahallesi’nde korkunç bir kaza yaşandı. Bahri Borlu idaresindeki 1884 R Kıbrıs plakalı limonata yüklü tır, "ölüm virajı" olarak adlandırılan tehlikeli noktada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride devrildi. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Bahri Borlu’nun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Borlu’nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bu üzücü olay, bölgede "ölüm virajı" olarak bilinen noktada yaşanan ilk kaza değil. Yetkililer, bu noktada sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı ve ekipler tarafından yapılan çalışmaların ardından yeniden açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA