Mersin'de sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazası, yürekleri dağladı. Mersin-Tarsus arasındaki otoyolda, gişelere yakın bir noktada yaşanan kazada bir tır ile tanker çarpıştı. E.B. yönetimindeki 33 AJJ 051 plakalı tır ile 06 CGF 019 plakalı tanker, henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Kaza sonucunda, tır sürücüsü E.B. olay yerinde hayatını kaybederken, tanker sürücüsü ise yaralandı. İhbar üzerine kaza mahalline polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın meydana geldiği noktada güvenlik güçleri geniş çaplı bir inceleme başlattı. Tır sürücüsü E.B.'nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından morga götürüldü. Kazanın nedeni ve olayla ilgili detaylar ise yetkililer tarafından araştırılmaya devam ediyor.

14 metreden düşen çatı ustası feci şekilde can verdi! 14 metreden düşen çatı ustası feci şekilde can verdi!

Olay, bölgede büyük bir üzüntüye yol açarken, trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazanın ardından, otoyolda seyir halinde olan sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Kaynak: İHA