Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e sert eleştirilerde bulundu. Yönter'in açıklamaları, siyasi gündemde büyük yankı uyandırdı.

"ÖZGÜR ÖZEL SEN BUSUN"

Yönter, ilk paylaşımında Özgür Özel'e yönelik sert ifadeler kullanarak şunları söyledi: "Özgür, işte sen busun. İftira ve isnatlarının bedelini Türk adaletinde misliyle ödeyeceksin. Kösele derisinden imal edilmiş masken düştüğünde bakalım insan içine nasıl çıkacaksın? Kemal Bey’e dahi hançer sallayan hançercibaşı, CHP’nin felaketi olmak şöyle dursun, Türk siyasetinin yüz karası olarak anılmaya müstahaksın."

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor

SENİNLE ÇOK EĞLENECEĞİZ

Yönter, ikinci paylaşımında ise daha da ileri giderek şu ifadeleri kullandı: "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz."

Yönter'in bu sert açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı buldu. CHP cephesinden henüz bir yanıt gelmezken, Yönter'in ifadeleri siyasi gerilimi artıracak nitelikte.

Muhabir: Haber Bülteni