Hakettiğini buldu! İnternette ahlaksız hareketler yapan şahıs gözaltına alındı Hakettiğini buldu! İnternette ahlaksız hareketler yapan şahıs gözaltına alındı

Feti Yıldız, Türkiye Yüzyılı’nda terörün ortadan kaldırılması ve bölücülüğün sona erdirilmesinin öncelikli hedefler arasında yer aldığını belirtti. Yıldız, “Bu meselenin yanlış anlaşılacak bir tarafı yok. Aşımızı beraber taşıyalım, işimizi birlikte artıralım. Huzur ve güvenliğimizi el ele çoğaltalım” dedi. Bu ifadeler, tüm muhalefet partilerine bir çağrı niteliği taşıyor ve Türkiye’nin bu konuda birlik olması gerektiğinin altını çiziyor.

Çözüm Süreci İhtimali

Feti Yıldız, Serbestiyet'ten Hilal Köylü’ye verdiği röportajda, DEM Parti ile diyalog zeminine ilişkin sorulara yanıt verdi. Yıldız, “Evet, adım atmak gerekiyor. DEM’in terör belasından kurtulması, özgürleşmesi lazım” ifadesini kullanarak, bu partinin Türkiye’nin siyasi yapısında yer alabilmesi için terör ve bölücülükle arasına mesafe koyması gerektiğini vurguladı.

Mhp-2

Yıldız, “Tek şart, kendilerini terör ve bölücülük melanetinden kurtarmalarıdır. Sonrası kolay diyoruz” diyerek, çözüm sürecinin olası bir gelişme olarak gündeme gelebileceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi