Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu unvanlarıyla Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılan Mete Gazoz, bireysel yarışmalarda çeyrek finalde elenerek şampiyonaya veda etti. Günün erken saatlerinde Fransız rakibi Thomas Chirault'u 6-5'lik skorla mağlup eden milli okçumuz, çeyrek finalde güçlü rakibi Kim Woojin ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı! Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı!

Mücadele Dolu Setler

Müsabakanın başında 2-0 öne geçen Mete Gazoz, 3. setin ardından 4-2 geriye düşmesine rağmen rakibine karşı büyük bir mücadele sergiledi ve 4-4'lük eşitliği yakalayarak maçı son sete taşımayı başardı. Ancak son sette Kim Woojin, 28-26'lık skorla galip gelerek yarı finale yükseldi.

Mete'nin Olimpiyat Kariyeri

Mete Gazoz'un bu sonuçla birlikte Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na veda etmesi, Türk okçuluğu için büyük bir üzüntü kaynağı oldu. Daha önce klasik yay takımı ile bronz madalya kazanan Mete Gazoz, bu başarıya rağmen bireysel alanda istediği sonucu elde edemedi.

Kaynak: İHA