Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mine Hayta'nın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Vatandaşlar, Mine Hayta'nın kariyeri hakkında bilgi edinmek üzere araştırmalar yapıyor. Peki, Mine Hayta kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte detaylar...

Mine Hayta Kimdir?

Mine Hayta, eğitim sektöründe uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunmuş bir isimdir.

Mine Hayta Şube Müdürü

Son olarak Eskişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Hayta, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

Mine Hayta Çanakkale

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'ın Edirne İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından boşalan pozisyon, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hızlı bir şekilde doldurulmuştur. İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde de görev yapmış olan Mine Hayta, yeni görevine Çanakkale'de başlamıştır. Bu atama, Milli Eğitim Bakanlığı'nın son dönemde gerçekleştirdiği il müdürlüğü değişikliklerinin bir parçası olarak öne çıkmaktadır.

Mine Hayta MEB

İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde başarılı çalışmalara imza atan Mine Hayta, yenilikçi ve sürdürülebilir projelere önem vermektedir. Eskişehir'deki görevinde de eğitimde fark yaratan projeler geliştiren Hayta, yeni görevinde de bu vizyonunu sürdüreceğini belirtmiştir.

Yeni Görevindeki Öncelikleri

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, Mine Hayta önceliklerini şu şekilde sıralamıştır:

Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir? Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir?

  • Öğrenci başarısını artırmak
  • Öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek
  • Eğitimde eşit fırsatlar yaratmak

Hayta, "Çanakkale'deki eğitim kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi alması için öğretmenlerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız" diyerek kararlılığını ifade etmiştir.

Muhabir: Haber Bülteni