Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda

Ankara'nın geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki tek takımı olan MKE Ankaragücü, bu unvanını koruyamamıştı. Süper Lig'e dönme umutlarıyla çıktığı sezonu başarısızlıkla tamamlayan sarı lacivertliler, bir alt lige düştü. Şimdi, yeniden lige dönme amacıyla kapsamlı bir değişim sürecine giriyorlar.

Süper Lig'de Kalıcı Olamadılar

Yıllar boyunca alt liglerde mücadele eden MKE Ankaragücü, geri döndüğü Trendyol Süper Lig'de kalıcı olmayı başaramadı. Bu sezon bir kez daha ligden düşen takım, tarihinde 6. defa Süper Lig'den düşme talihsizliğini yaşadı.

Başkent Ekibi Yeniden Yapılanmaya Gidiyor

Son haftalara kadar yaşanan puan kayıplarının ardından ligden düşen MKE Ankaragücü'nde değişimin sinyalleri gelmeye başladı. Teknik direktör ve kiralık oyuncuların ayrılmasıyla birlikte, yönetim açısından da önemli adımlar atılmaya başlandı.

Olağan Genel Kurul Tarihi Açıklandı

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, Olağan Genel Kurul'un tarih ve saati belirlendi. Açıklamada, "Derneğimiz Yönetim Kurulu'nun 04.06.2024 tarih ve 176 sayılı kararı ile ilk toplantının 22.06.2024 Cumartesi günü saat 14.00’te, Kuzey Ankara Kültür ve Kongre Merkezi – Şenyuva Kuzey Ankara 9. Etap Keçiören / Ankara adresinde yapılmasına karar verilmiştir. Çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı 29.06.2024 Cumartesi günü aynı saatte ve aynı yerde yapılacaktır. Sayın üyelerimize ve ilgililere ilanen duyurulur" denildi.

Muhabir: Haber Bülteni