Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Golleri 22. dakikada Alan Saint-Maximin ve 39. dakikada penaltıdan Dusan Tadic attı. Bu galibiyetle Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

Fenerbahçe Twente maçına çıkaracak kadroyu açıkladı Fenerbahçe Twente maçına çıkaracak kadroyu açıkladı

Amrabat İlk Maçına Çıktı

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Sofyan Amrabat, ilk kez bir maç kadrosunda yer aldı. Kasımpaşa karşısında 81. dakikada oyuna dahil olan Faslı orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçına çıktı. Amrabat’ın performansı merakla bekleniyor.

Becao ve En Nesyri İlk 11’e Döndü

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Becao ve En Nesyri, Kasımpaşa maçında yeniden ilk 11’de yer aldı. İki oyuncu da performanslarıyla takımlarına katkı sağladı.

Sözleşmelerde Hareketlilik

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı sonrası önemli kararlar alınması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, performansıyla beğeni toplayan İrfan Can Kahveci’nin sözleşmesini yenileme kararı aldı. İrfan Can, 2021 yılından bu yana istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor.

Ryan Kent ve Serdar Aziz Yolcu

Aspor’un haberine göre, sezon sonunda Fenerbahçe’de bazı oyuncularla yollar ayrılacak. Yaz döneminde elden çıkarılmak istenen İngiliz futbolcu Ryan Kent ile yolların ayrılması planlanıyor. Ayrıca tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz’in de sözleşmesi yenilenmeyecek.

Muhabir: Haber Bülteni