Fenerbahçe, transfer döneminde hem yeni isimleri kadrosuna katarken hem de bazı oyuncularla yollarını ayırmaya devam ediyor. Bu ayrılık rüzgarından nasibini alan son ismin ise Emre Mor olduğu öne sürüldü. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Emre Mor'un temsilcisi, futbolcunun geleceği hakkında görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

Emre Mor'un Geleceği Belirsiz

Emre Mor'un temsilcisi, Fenerbahçe kulübü ile yapacağı görüşmelerin ardından, milli oyuncunun geleceği hakkında net bir yol haritası çizecek. Bu görüşmelerin sonucu, Emre Mor'un kariyerinin hangi yöne evirileceği konusunda da belirleyici olacak.

Mourinho'dan Şok Emre Mor Kararı

Fenerbahçe'nin son günlerde Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmasıyla birlikte, Emre Mor'un takım içindeki yeri sorgulanmaya başlanmıştı. Jose Mourinho, Emre Mor'u kadroda düşünmediğini açıkça ifade etti. 

A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile Samsun’da karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile Samsun’da karşılaşacak

Geçen Sezonda Emre Mor'un Performansı Nasıldı?

Emre Mor, geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe formasıyla 7 resmi maçta 2 asist yaparken, Karagümrük formasıyla çıktığı 13 resmi maçta 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Mor'un bu performansı, beklentilerin altında kalmıştı.

Muhabir: Haber Bülteni