Alanyaspor karşısında takımına galibiyeti getiren golü atan ve sezonun başından bu yana etkileyici bir performans sergileyen genç oyuncuya 4 yıllık yeni bir sözleşme yapılacağı öğrenildi. 24 yaşındaki Yunus Akgün'ün mevcut kontratında 2 yıl daha bulunmasına rağmen, yıllık kazancının 11 milyon liradan 40 milyon liraya yükseltileceği belirtiliyor.

Sultanlar Ligi'nde Keçiören’den ilk galibiyet: Sarıyer’i 3-2 yendi Sultanlar Ligi'nde Keçiören’den ilk galibiyet: Sarıyer’i 3-2 yendi

Yunus'un Gelişimi Karşılıksız Kalmadı

Takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına giren Yunus, bu sezon Süper Lig ve Avrupa maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Ligde 2, Avrupa’da ise 2 gol atarak toplamda 4 kez rakip ağları sarsan Yunus Akgün, özellikle Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de sergilediği performansla öne çıktı. 

Okan Buruk’un Jokeri

Alanyaspor maçında sağ kanatta görev alan Yunus, sol kanatta olduğu gibi yine etkili bir oyun sergiledi. Okan Buruk'un, Yunus'u hem sağ hem sol kanatta kullanabilmesi, teknik ekibe esneklik kazandırırken, takımın hücum gücünü de artırdı. Kerem Aktürkoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından, Barış Alper Yılmaz’ın formsuzluğu ve Sallai’nin tam hazır olmaması, Yunus Akgün’ün performansını daha da değerli hale getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi