Ahilik İş İnsanları Derneği tarafından İstanbul Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Ahi Evran / Hacı Bektaş" etkinliğinde muhabirimiz Onur Dedeoğlu Ahilik Kültürüne vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkür plaketi aldı.

Muhabirimiz Gazeteci Onur Dedeoğlu aldığı ödül sonrası şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin başkenti Türkiye'nin beyni Ankara'dan Türkiye'nin kalbi İstanbul'a kucak dolusu selamlar getirdim Anadolu Türklüğünün en önemli başyapıtlarından biri olan Ahilik Kültürü'nün sonsuza kadar bu coğrafyada yaşaması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Elimizden geldiğince imkanlar çerçevesinde bu kültüre katkı sunuyoruz. Bizi bu ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum sağ olun, var olun.”

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

ETKİNLİK İSTANBUL'DA KATILIM TÜM TÜRKİYE'DEN

İstanbul'da gerçekleşen ödül törenine Türkiye'nin birçok yerinden önemli insanın katıldığı etkinlikler aylık kültürüne Hacı Bektaş felsefesine yapılan katkılardan dolayı katılımcılara plaket takdim edildi. Etkinliğe başlamadan önce ülkemizin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunurken, hep birlikte İstiklal Marşı söylendi.

Aylık duasıyla konuşmasına başlayan Aile İş İnsanları Derneği Başkanı Hüseyin Köksal tüm katılımcılara katılımlarından ötürü teşekkür ederken aile kültürünün Anadolu'da sonsuza kadar en güçlü şekilde yaşatılacağını ifade etti.

ERSEVEN'İN ÖDÜLÜNÜ KERİMOĞLU ALDI

İstanbul'da gerçekleşen etkinlikler Ankara'da tanınmış sanayicilerden Haydar Erseven adına verilen ödülü vekili Ankaralı iş insanı Emin Kerimoğlu alırken yaptığı konuşmada şöyle konuştu : değerli dostum Ankaralı İş insanı Haydar Erseven özel işleri nedeniyle ödülünü almaya gelemedi. Ben vekili olarak kendisini temsil ediyor ve burada ödülünü alıyorum. Ahilik Kültürünün ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu kültürün yaşatılması hepimizin sorumluluğundadır. Sizler gibi değerli dostlarla bir araya geldiğim için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Muhabir: Onur Dedeoğlu