"Kızılcık Şerbeti" dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrılmıştı. Uzman, o dönemde yaptığı açıklamalarda, yoğun tempodan kaynaklanan sağlık sorunları yaşadığını ve bir süre dinlenmesi gerektiğini dile getirmişti.

Dizinin yapımcısı ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Dizi: "Aşk, Evlilik, Boşanma"

Müjde Uzman’ın yeni dizisi de netlik kazandı. Ünlü oyuncu, Karga Seven Pictures imzalı "Aşk, Evlilik, Boşanma" adlı projede başrol oynayacak. Dizinin Now platformunda yayınlanacağı belirtilirken, bu gelişme bazı takipçilerinin tepkisine yol açtı.

Sosyal Medyada Gelen Tepkilere Cevap Verdi

Bir takipçisi sosyal medyada, "Müjde Uzman'ı savunduk ettik, tükendim diyen kadın gitmiş başka bir diziyle anlaşmış." dedi.

Bu ve benzeri yorumlara kayıtsız kalmayan Müjde Uzman, eleştirilere sert bir dille şöyle yanıt verdi:

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

"Faturalarımı kiramı siz mi ödeyeceksiniz? Uzun zamana yayılmış bilmediğiniz problemler yaşamış insanlarla ilgili sonradan bir iki cümle duyup nasıl bu kadar her şeyi biliyormuşsunuz gibi iddialarda bulunabiliyorsunuz ya? Yazdığım yazı taa ne zaman, neyle alakalı, okudunuz mu? Sonra olanları biliyor musunuz? İyileşmeyeyim mi veya? Çalışmayayım mı? Ne istiyorsunuz? Bir işe girmek de, çıkmak da normal, 20 senedir bu şekilde yaşıyorum, herkes böyle yaşıyor, bu neyin önyargısı? Ki ben sendromdayım bile demedim, abuk subuk siteler öyle yazdı, üzerine çarşaf çarşaf açıkladım bir de uğraşıp, hepsi duruyor aşağılarda bakarsanız görürsünüz. Ne
Muhabir: Haber Bülteni