Hem eğitimci hem de iş dünyası uzmanı olarak tanınan Aksu, kariyerindeki güçlü duruşu ile adından söz ettirmeye devam etmektedir.

MURAT AKSU KİMDİR?

Murat Aksu, 24 Temmuz 1969 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. Eğitim hayatına Ankara'da başlamış, daha sonra İzmir Fen Lisesi'ni tamamlamıştır. 1990 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Akademik kariyerine uluslararası bir boyut kazandırmak isteyen Aksu, 1992-1994 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde yüksek lisans eğitimi için bulunmuştur. Oklahoma City’de Master of Business Administration (MBA) programını tamamlayan Aksu, ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora yapmıştır.

MURAT AKSU EĞİTİMİ

Doktora eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'ya dönmeyen Murat Aksu, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu'nda eğitim görevlisi olarak görev yapmıştır. Akademik kariyerinde gösterdiği başarı, onun iş dünyasında da dikkat çekmesini sağlamıştır.

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

Murat Aksu’nun iş hayatına ilk adımı 1995 yılında Kalyon Plastik A.Ş.'de İstanbul Koordinatörü olarak başlamıştır. Bu görev, onun iş dünyasındaki güçlü pozisyonunu pekiştirmiştir. Spor camiasındaki ilk deneyimi ise 1990-1991 yıllarında Türkiye Boks Federasyonu'nda Dış İlişkiler Kurulu Üyesi olarak görev aldığı dönemdir. Bu görev, onun spor alanındaki ilgisini ve katkılarını ortaya koymuştur.

Muhabir: Haber Bülteni