Erdoğan kabine değişikliği için sinyal verdi: Gündemde hangi bakanlar var? Erdoğan kabine değişikliği için sinyal verdi: Gündemde hangi bakanlar var?

O an neye uğradığını şaşıran sanatçı, kısa bir süreliğine arkasını dönerek yürüdü. Fakat bu olay, Murat Boz'un moralini bozmaya yetmedi ve konserine kaldığı yerden devam etti.

SİMGE SAĞIN'DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Bu olay, son zamanlarda sahne alan birçok ünlü ismin benzer durumlarla karşılaşmasını akıllara getirdi. Gaziantep Kültür Yolu Festivali'nde konser veren pop sanatçısı Simge Sağın da sahnede bir seyirci tarafından telefonla saldırıya uğramıştı. Olayın ardından Sağın, konserine devam ederek hayranlarını yalnız bırakmadı.

Murat Boz

BENGÜ'YE PET ŞİŞE FIRLATILDI

Bunların yanı sıra, Van Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Bengü de benzer bir durumla karşılaşmıştı. Konserinin sonunda “Ne Mutlu Türküm Diyene!” diyerek veda eden Bengü, seyirciler tarafından sahneye fırlatılan pet şişelerle karşılaştı. 

CEM ADRİAN'A SAHNEDE SALDIRI

Van Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan bir diğer sanatçı Cem Adrian da benzer bir saldırıya maruz kaldı. Konserinde yüzüne su şişesi fırlatılan Adrian, olay sonrası yaptığı açıklamada, “Bir-iki dikenden dolayı bahçeye küsülmez ki... Ki ben dikeni de severim gülden ötürü” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Diyarbakır’daki konserinin ardından Murat Boz'un yaşadığı bu olay, sosyal medya üzerinde de geniş yankı buldu. Hayranları, sanatçının profesyonelliğine ve soğukkanlılığına hayran kaldı. 

Murat Boz Konser

Kaynak: Haber Merkezi