Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı? Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı?

Mustafa Üstündağ, televizyon ve sinema dünyasında adından sıkça söz ettiren bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Son dönemde ekranlardan uzak kalan Üstündağ, sürpriz bir evlilik haberi ile yeniden gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, gazeteci Tuba Kalçık ile dünya evine girmişti. Son günlerde Üstündağ'ın eşinin kim olduğuna dair araştırmalar da yeniden aktif hale geldi. İşte detaylar...

Mustafa Üstündağ Kaç Evlilik Yaptı?

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, önceki eşi Ecem Özkaya ile yollarını ayırdıktan sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Hayatını yeni bir aşkla sürdüren Üstündağ, sevgilisi Tuba Kalçık ile 2022'de sade bir törenle dünya evine girdi.

Tuba Kalçık Kimdir?

Gazeteci kimliği ile tanınan Tuba Kalçık, ünlülerle yaptığı röportajlarla bilinen bir isimdir. Mustafa Üstündağ ile bir süredir birlikte olan Kalçık, 2022 yılında evlilik haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Fotoğrafın altına "Ömür boyu birlikte el ele" notunu düşen Kalçık, takipçilerine mutluluğunu paylaştı.

Ecem Özkaya - Mustafa Üstündağ Neden Ayrıldı?

Mustafa Üstündağ, 2010 yılında Cümbür Cemaat Aile dizisinin setinde tanıştığı Ecem Özkaya ile evlenmişti. Çiftin bir erkek çocukları oldu ancak 2019 yılında anlaşmalı olarak boşandılar.

Mustafa Üstündağ Yeni Eşi

Yeni bir aşka yelken açan Üstündağ, Tuba Kalçık ile hayatını birleştirerek bir kez daha evlilik yoluna girdi. Törene, çiftin yakın arkadaşları ve aileleri de katılarak mutluluklarına ortak oldular.

Muhabir: Haber Bülteni