Ünlü gazeteci Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı iddia edilen kişinin kim olduğu araştırılırken gazetecinin sevgilisi Yunanistanlı İstihbarat görevlisi çıktı.  Yunanistan İstihbarat görevlisi Stavros Christodoulidis'in Yunanistan'a geri çağrıldığı öğrenildi. 

NAGEHAN ALÇI VE STAVROS CHRİSTODOULİDİS İLİŞKİSİ

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugün gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında konuk olduğu programda, Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile ilişkisi olduğunu açıkladı. Alçı'nın sevgilisinin, Yunan konsolosluğunda görevli diplomat Stavros Christodoulidis olduğu, Patronlar Dünyası'ndan Gökmen Mert Kural tarafından bildirildi.

Savcılardan Trump'a ağır suçlama: "Seçim sonrası suça başvurdu" Savcılardan Trump'a ağır suçlama: "Seçim sonrası suça başvurdu"

Mengü’ye konuşan Alçı, "Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış," şeklinde ifadelerde bulundu.

Christodoulidis’in, Alçı ile ilişkisinin kamuoyuna açıklanmasının ardından Atina’ya geri çağrıldığı öğrenildi. Christodoulidis, Yunanistan Başkonsolosluğu’nun düzenlediği birçok etkinlikte yer almıştı. Alçı ile Christodoulidis'in ilişkisi yaklaşık bir buçuk yıldır sürüyordu.

Muhabir: Haber Bülteni