13 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene tek celsede sonlandıran gazeteci Nagehan Alçı, yaşadığı şiddeti ve zor günleri Nevşin Mengü'nün programında anlattı.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

2010 yılında nikah masasına oturan ve ikiz kızları dünyaya gelen Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı evliliği boyunca fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddete maruz kaldığını iddia eden Alçı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KAÇ GECE ELİMDE BIÇAKLA BEKLEDİĞİMİ BİLİYORUM"

Nagehan Alçı, yaşadığı korku dolu anları "Kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum" sözleriyle ifade etti. Kütahyalı'nın öfkesinin dinmediğini ve sürekli bir tehdit altında yaşadığını belirten Alçı, evliliğin son yıllarında polis çağırmak zorunda kaldığını söyledi.

"BENİM KAZANDIĞIM PARAYI RASİM 'SEN ANLAMAZSIN' DİYEREK ELİMDEN ALIYORDU”

Alçı, Kütahyalı'nın kazandığı parayı elinden aldığını ve ekonomik olarak kendisini bağımlı hale getirdiğini belirtti. "Benim kazandığım parayı Rasim 'Sen anlamazsın' diyerek elimden alıyordu. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmıştı" diyen Alçı, bu durumu annesi dahil kimseyle paylaşmadığını dile getirdi.

“ONU BEN YARATTIM"

Nagehan Alçı, Kütahyalı'nın kendisine yönelik psikolojik şiddetini ve manipülasyonlarını da anlattı. Bir keresinde, Rasim Ozan Kütahyalı'nın çocuklarına eski bir televizyon programında kötü göründüğü bir yayını izlettirdiğini ve "Çocuklar, işte anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Onu ben yarattım" diyerek aşağılandığını ifade etti.

“İŞSİZ KALDIĞI DÖNEMDE DESTEK OLDUM”

Rasim Ozan Kütahyalı'nın işsiz kaldığında ona destek olduğunu söyleyen Alçı, "Kimse onun yüzüne bakmazken ben herkesi arardım" dedi. Ancak zamanla yaşanan şiddet ve baskılarla sesini çıkaramaz hale geldiğini belirten Alçı, yaşadıklarını sineye çektiği için kendisine kızdığını da itiraf etti.

Muhabir: Haber Bülteni