Yardımseverliği ve mücadeleci ruhuyla tanınan Nalan Erbaş hayatını kaybetti. Uzun süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Erbaş, bu sabah hayatını kaybetti. Peki, Nalan Erbaş kimdir? Nereli? İşte Nalan Erbaş'ın hayatı hakkında merak edilen detaylar…

NALAN ERBAŞ KİMDİR? NERELİ?

15 Aralık 1966 tarihinde Kütahya'da doğan Nalan Erbaş, Kırşehirli bir baba ve Eskişehirli bir annenin kızıdır. Asker bir babanın kızı olan Nalan Erbaş, Türkiye'nin ilk kadın Belediye Başkanı'nın torunu olarak dikkat çekiyordu. Ankara Cumhuriyet Lisesi'ni bitirdikten sonra evlenen Erbaş, bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

EĞİTİM VE KARİYER

Eşinden ayrıldıktan sonra eğitimine devam eden Nalan Erbaş, temel eğitim psikolojisi, sosyal gelişim, yabancı dil, yönetim ve liderlik gibi alanlarda eğitim aldı. Uzun yıllar tekstil imalat sektöründe çalışırken siyasete ilgi duyan Erbaş, Bengütürk TV'de siyaset programı yaptı ve Özlem Radyo'da uzun süre program sundu.

2007 yılında Ogün Gazetesi'nde yazarlık yapmaya başlayan Erbaş, birçok milletvekiliyle ortak çalışmalar yürüttü. Uzman Jandarmaların sorunlarını meclise taşıyıp çözüme ulaştırmalarına destek olduğu için EMUJAD ve birçok kurumdan ödüller aldı.

ALDIĞI ÖDÜLLER VE BAŞARILAR

2011 yılında Habertürk ve Cine 5 TV tarafından yılın annesi seçilen Nalan Erbaş, TUTAP (Turizm Tanıtma Platformu) ve Birinci Dergisi'nde genel koordinatörlük görevlerinde bulundu. Bu ödüller ve başarılar, onun mücadeleci ruhunu ve yardımseverliğini simgeliyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Nalan Erbaş'ın ölüm haberi, ailesi, arkadaşları ve Mucur halkı tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Merhum Nalan Erbaş'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Eskişehir'de defnedilecek. Güler yüzü, yardımseverliği ve toplum için yaptığı katkılar, onu tanıyan herkesin hafızasında yaşayacak.

Muhabir: Haber Bülteni