THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

Adli Tıp tarafından yapılan incelemede boğularak öldürülen Narin'in Histopatoloji raporu da ortaya çıktı.  Narin'in Histopatoloji raporunda, Patoloji bölümüne gönderilen Narin'in bedenine ait bölümlerin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma meydana geldiği görüldüğü belirtildi. Ortaya çıkan raporun detaylarında, Narin'in boyun bölgesinin içerdiği 4 sonuç dikkat çekti.

NARİN'İN KANAMALARININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI 

Narin'in, boynun ön kas gruplarında ve boynun sol tarafından enseyle birleşimine kadar olan bölüm ile sol çene altındaki kemiklerde de kanama olduğu saptandı.

NARİN'İN GÖĞÜS KISMINA BASKI YAPILMIŞ 

Narin'in göğüs kısmının hasar gördüğü öğrenildi. Göğüs üstü ve cilt altında kanamalar meydana geldiği öğrenildi. Katil, Narin'in göğsüne baskı kurarak özellikle sol boyun bölgesini daha ağırlıklı sıkarak katlettiği tespit edildi. 

NARİN'E ARKADAN KOLUYLA SARILARAK BOĞMUŞ 

Ayrıca Narin'in elle boğulduğu düşünülüyor. Kanamanın yoğun olduğu bölgeler göğüs tarafındaki baskı ile katilin Narin'e arkadan koluyla sararak boğduğu ihtimalini güçlendiriyor.

Muhabir: Haber Bülteni