Kim Kimdir Nereli

Nicolas Cage eşi kimdir? Nicolas Cage kaç kez evlendi?

Nicolas Cage, sinema dünyasındaki başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen bir isim. Cage, şimdiye kadar birçok evlilik yapmış ve kendinden yaşça küçük biriyle evlenmesinden dolayı gündem olmuştur. Peki, "Nicolas Cage şimdiye kadar kaç evlilik yaptı, şimdiki eşi kim" ve bunun gibi merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde...

Abone Ol

Nicolas Cage, sinema dünyasındaki başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen bir isim. Cage, şimdiye kadar birçok evlilik yapmış ve kendinden yaşça küçük biriyle evlenmesinden dolayı gündem olmuştur. Peki, "Nicolas Cage şimdiye kadar kaç evlilik yaptı, şimdiki eşi kim" ve bunun gibi merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde...

Nicolas Cage Kimdir?

Nicolas Cage, 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi filmlerde rol almış, dünyaca ünlü bir aktördür. Nicolas Cage, kendisinden 29 yaş küçük olan Riko Shibata ile 2021 yılının Şubat ayında evlenmişti. Bu, Cage'in beşinci evliliğiydi. Cage, geçtiğimiz yıllarda Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü aktörün ilk oğlu ile yeni doğan kızı arasındaki yaş farkı ise dikkat çekiciydi.

Nicolas Cage Kaç Kez Evlendi?

Daha önce dört kez nikah masasına oturan Nicolas Cage, Japonya'da tanıştığı Riko Shibata ile geçtiğimiz yıl Mart ayında dünyaevine girmişti. Hollywood yıldızı, vefat eden babasının doğum gününü onurlandırmak için 16 Şubat'ta sade bir tören düzenlediklerini açıklamıştı.

Page Six'e göre; Cage, beşinci eşiyle bir otelde evlendiklerini ve çok mutlu olduklarını belirtmişti. Cage ve Shibata, birbirlerine Walt Whitman şiiri ve Japon haikusu okumuşlardı.

Nicolas Cage Son Eşi 

Nikahlarından birkaç ay sonra çift, aktörün yeni filmi 'Pig'in galasında görüntülenmişti. Nicolas Cage, Shibata'nın uçan sincabının olduğunu söylemesinin ardından evliliklerinin yürüyeceğini anladığını ifade etmişti.

Entertainment Tonight'a konuşan Cage, "Japonya'da tanıştık ve onunla tanıştığımda çok etkileyici olduğunu düşündüm. Çok fazla ortak noktamız vardı. O da hayvanları seviyordu. 'Herhangi bir evcil hayvanın var mı?' diye sordum. 'Uçan sincaplarım var' dedi. İki şeker planörü vardı. 'Tamam, bu ilişki yürüyebilir' diye düşündüm." demişti.

Nicolas Cage Çocukları

Nicolas Cage, geçtiğimiz gün 29 yaşındaki Shibata ile ilk çocuğunu kucağına aldı. Çiftin temsilcisi, People'a yaptığı açıklamada; "Nicolas ve Riko, kızlarının doğumunu duyurmaktan mutluluk duyuyorlar. Anne ve bebeğin durumu iyi." ifadeleriyle haberi doğruladı.

58 yaşındaki oyuncunun, eski sevgilisi Christina Fulton'dan Weston (31) ve eski eşi Alice Kim'den Kal-El (16) isimlerinde iki oğlu var. Böylece Cage'in yeni dünyaya gelen bebeği, büyük ağabeyi ile arasında 31 yaş fark oldu.

Nicolas Cage Eşleri

Nicolas Cage, ilk evliliğini 1995 yılında oyuncu Patricia Arquette ile yapmış; ancak ikili, 2001'de boşandı. Ardından 2002'de dünyaevine giren Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley ve Cage, iki yıl sonra yollarını ayırmıştı. Aktör, Kore kökenli Alice Kim ile 2004-2016 yılları arasında evli kalmıştı. 2019'da Erika Koike ile tekrar nikah masasına oturan Cage, sadece dört gün sonra boşanmıştı.

Nicolas Cage ve Riko Shibata'nın Çocuğu Var mı?

Nicolas Cage, eşinin hamile olduğunu öğrendiğinde Kelly Clarkson'a bir kız bebekleri olduğunu ve John Lennon ile Cage'in babası August Coppola'nın anısına kızlarına Lennon Augie adını vermeyi planladıklarını söylemişti. Nisan ayında bir röportajda ünlü aktör, "Kızıma kısaca 'Lenny' diyeceğim. Çok heyecanlıyım, bu hayatımın en büyük macerası olacak." demişti.