Ekonomi

O belediyeden çalışanlara 45 Bin 200 TL destek müjdesi!

Bankalar, en yüksek promosyon ödemesi konusunda kıyasıya rekabet ederken, Akbank da belediye çalışanlarına tam 45 bin 200 TL promosyon vereceğini duyurdu. Peki, bu promosyondan kimler yararlanabilecek? İşte ayrıntılar...

Abone Ol

Milyonlarca emekli, Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zamları beklerken, bir yandan da hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığını araştırıyor. Bankalar ise daha fazla müşteri çekmek için promosyon ödemelerinde birbiriyle yarışıyor.

Belediye Çalışanlarına Yüksek Promosyon

Bankalar arasındaki bu rekabet, belediye çalışanlarına da yarıyor. Birçok il ve ilçe belediyesi, bankalarla yaptıkları anlaşmalar sayesinde çalışanlarına yüksek miktarda promosyon ödemesi yapıyor. Bu belediyeler arasında Mardin Kızıltepe Belediyesi de yer alıyor.

Kızıltepe Belediyesi'nden Büyük Promosyon

Kızıltepe Belediyesi, Akbank ile yaptığı anlaşma sonucunda çalışanlarına 45 bin 200 TL promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Belediye tarafından yapılan açıklamada,

"Açık teklif usulü ile gerçekleştirilen ihalede en yüksek teklifi kişi başı 45 bin 200 TL ile Akbank verdi. Akbank ile 3 yıllık bir dönemi kapsayan banka promosyonu sözleşmesi, Kızıltepe Belediyesi Başkanlık makamında imzalandı."

denildi.

Promosyon Sözleşmesinin Ayrıntıları

Sözleşme toplantısına, Belediye İş Sendikası Bölge Örgütlenme Uzmanı Menduh Öztürk ve belediye çalışanları da katıldı. Kızıltepe Belediye Eş Başkanları Hamdiye Bilek Turgay ve Zeyni İpek ile Akbank yetkilileri arasında protokol sözleşmesi imzalandı. Bu anlaşma ile belediye çalışanları, tek seferde 45 bin 200 TL'lik promosyon ödemesi alacak.