Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Ankara’nın en uzak ilçelerinden biri olan Şereflikoçhisar’da bir ilk yaşandı. İlçede yıllar sonra ilk kez sinema gösterimi yapıldı.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Şereflikoçhisar'ımızın değerli insanlarına her alanda hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. İlçemizin hiçbir şeyden mahrum kalmaması için gece gündüz demeden çalışıyor, geleceği daha aydınlık bir Şereflikoçhisar için çabalıyoruz” denildi.

İlçemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımız, bu özel gösterime büyük ilgi gösterdi. Her yaştan insanın bir araya geldiği bu gösterimde, nostaljik bir atmosfer yaratılarak eski sinema salonlarının ruhu yeniden canlandırıldı.

Şereflikoçhisar'da bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi için belediye olarak gerekli tüm adımların atılacağı belirtilen sosyal medya paylaşımında şöyle denildi:

Şereflikoçhisar Belediyesi olarak, halkımızın her zaman yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya devam edeceğiz.

Muhabir: Fatma Doğanay