Bayram tatilinde, ünlü isimler ve aileleri Çeşme'yi tercih etti ve şehrin halk plajlarında bir araya geldi. Öykü Karayel - Can Bonomo, Caner Erkin - Şükran Ovalı, Bülent Şakrak - Esra Akpınar ve Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk gibi tanınmış çiftler, denizin tadını halk plajında çıkardı.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Yarattılar

Ünlü isimlerin halk plajında görüntülenmesi, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Görenler, bu tanınmış isimleri bir arada gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. "Enflasyon onları da vurdu" şeklinde yorumlar yapılırken, birçok kişi bu sene tatilin ne kadar zor geçtiğine dair görüşlerini dile getirdi.

Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor

Görüntüler Galada Gibiydi

Ünlü isimler, denize girerken ve birbirleriyle sohbet ederken kameralara yansıyan görüntüler, adeta bir gala atmosferini andırıyordu. Çiftlikköy'e giden bu ünlüler, tesadüfen aynı noktada buluşunca sevinçlerini ve bayramlaşmalarını denizin ortasında kutladılar.

Muhabir: Haber Bülteni