Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği (ODTÜ MD) Gösteri Sanatları Kulübü, yeni sezona büyük bir heyecanla merhaba diyor. 2010 yılında kurulan ve bugüne kadar sergilediği başarılı performanslarla geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan ODTÜ MD Oyuncuları, 2024-2025 dönemi çalışmalarına bugün itibarıyla başlıyor.

2010 yılında kurulan ODTÜ MD Gösteri Sanatları Kulübü, ODTÜ Mezunlar Derneği’nin destekleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. Kulüp, tiyatroya gönül veren ODTÜ mezunlarını, öğrencilerini ve tiyatro sanatına ilgi duyan herkesi bir araya getirerek, amatör ruhla profesyonel işler başaran bir topluluk haline geldi. Geçmiş yıllarda sahneledikleri oyunlar, gerek sanatsal değeri gerekse toplumsal mesajları ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

ÖSYM, Uluslararası Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Sempozyumu'nu Gerçekleştirdi: Dijitalleşme Hedefleri ve E-Sınav Gelişmeleri ÖSYM, Uluslararası Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Sempozyumu'nu Gerçekleştirdi: Dijitalleşme Hedefleri ve E-Sınav Gelişmeleri

Yeni sezonun ilk çalışması, bugün Sanat Atölyesi’nde başlayacak. Kulübe katılmak ve tiyatro atölyelerinde yer almak isteyen üyeler, üye yakınları ve öğrenciler, her cumartesi ve pazar günü saat 14.00’te düzenlenecek olan bu çalışmalara katılabilecekler.

Bu yıl da, tiyatro alanında çeşitli atölyeler, drama çalışmaları, oyunculuk teknikleri, sahne tasarımı ve yönetmenlik gibi konularda eğitimler düzenlenecek. ODTÜ MD Oyuncuları, yeni dönemde sergileyecekleri oyunlar için hazırlıklara başlarken, sahne sanatlarına ilgi duyan herkesin bu yaratıcı sürece dahil olmasını hedefliyor.

Muhabir: Burcu Çayan