ODTÜ Mezunları Derneği, bu yaz sofralarınıza lezzet katmak için özel bir girişime imza attı. Dernek aşçıları tarafından özenle hazırlanan çeşitli mezeler, sıcak yaz akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday. ODTÜ ruhunu mutfağa taşıyan bu özel mezeler, mezunlar ve tüm lezzet severler için satışa sunuluyor.

Milli Savunma Üniversitesi'nde 2024-2025 eğitim yılı başladı Milli Savunma Üniversitesi'nde 2024-2025 eğitim yılı başladı

ODTÜ Mezunları Derneği, üyelerine ve ODTÜ dostlarına sunduğu bu hizmet ile, lezzetli ve kaliteli mezeleri pratik bir şekilde sofralarınıza getiriyor. Yaz aylarının sıcaklığında, serinletici ve iştah açıcı mezelerle sofralarınızı zenginleştirmek için, siparişlerinizi derneğin web sitesi üzerinden verebilirsiniz.

Derneğin aşçıları tarafından özel olarak hazırlanan mezeler, hem geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarını sunuyor hem de modern bir sunumla sofralarınıza geliyor. 250 gram ve katları şeklinde sipariş verebileceğiniz bu mezeler, siparişin ardından aynı gün içerisinde taze olarak teslim ediliyor.

Satışa sunulan mezeler ise şöyle;

Antep Ezme, Bakla Fava, Atom, Humus, Muammara, Patlıcan Söğürme, Şakşuka, Tarator,Yoğurtlu Semizotu, Zeytinyağlı Barbunya, Girit Ezme, Cevizli Domates Kurusu, Patlıcan Salata.

Muhabir: Sevda Ecem