Eğitim

ODTÜ tanıtım fuarı düzenliyor

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından aday öğrenciler ve aileleri için kapsamlı bir tanıtım fuarı ve tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Abone Ol

ODTÜ, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Tanıtım Fuarı ve Tercih Danışmanlığı etkinliği düzenliyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından aday öğrenciler ve aileleri için kapsamlı bir tanıtım fuarı ve tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Üniversitenin bu önemli etkinliği, 18-27 Temmuz tarihleri arasında ODTÜ Yüksel Proje Amfisi'nde gerçekleştirilecek.

ODTÜ Tanıtım Fuarı, üniversitenin tüm bölümlerinin katılımıyla, 18-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Yüksel Proje Amfisi'nde gerçekleşecek olan fuar, aday öğrencilere ve ailelerine üniversiteyi yakından tanıma fırsatı sunacak. Fuarda, ODTÜ'nün sunduğu akademik programlar, araştırma olanakları, öğrenci kulüpleri ve sosyal aktiviteler hakkında detaylı bilgi alınabilecek.

ODTÜ Tanıtım Ofisi, tercih döneminde aday öğrencilere ve ailelerine yardımcı olmak amacıyla 18 Temmuz - 3 Ağustos 2024 tarihleri arasında ODTÜ Yüksel Proje Amfisi'nde tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Danışmanlık hizmeti, 09:30-16:30 saatleri arasında verilecek. Aday öğrenciler, ODTÜ Ankara ve Kuzey Kıbrıs kampüsleri ile ilgili merak ettikleri tüm soruları uzmanlara yöneltebilecekler.

ODTÜ Tanıtım Fuarı ve Tercih Danışmanlığı, üniversitenin sunduğu imkanları, akademik ve sosyal olanakları tanıtarak aday öğrencilerin bilinçli kararlar vermelerine katkıda bulunacak. Ayrıca, aileler de bu süreçte çocuklarına nasıl destek olabilecekleri konusunda bilgi edinecekler.