Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni öğrencilerini oryantasyon programıyla karşıladı. 26 Eylül tarihinde bölümlerde başlayan program, KKM'de (Kültür ve Kongre Merkezi) yapılan tanıtım etkinlikleriyle devam etti. Program kapsamında yeni öğrenciler, ODTÜ'yü daha yakından tanıma fırsatı buldu. Rektörümüz tarafından yapılan konuşma ile başlayan etkinlikte, üniversite birimlerinin sunumları gerçekleştirildi. Ayrıca, öğrenci toplulukları çeşitli gösteriler sunarak yeni katılan öğrencilere kendilerini tanıttı.

Kampüs Turu ve "ODTÜ’de İlk Günüm" Notları

Yeni öğrenciler, oryantasyon programı kapsamında kampüs turuna katılarak ODTÜ'yü daha yakından tanıdı. Aynı zamanda bölüm tanıtımları ile öğrenciler, üniversitedeki ilk günlerini anlamlı kılan anılar biriktirdi. Öğrenciler, "ODTÜ’de ilk günüm" notlarını yazarak bu özel deneyimi ölümsüzleştirdi. Program, 28 Eylül tarihinde öğrenci topluluklarının tanıtım etkinlikleri ile sona erdi. Farklı ilgi alanlarına sahip öğrenci toplulukları, yeni öğrencilere kendilerini tanıtarak ODTÜ'deki sosyal ve kültürel hayatın kapılarını araladı.

Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı

Yeni ODTÜ’lüler, üniversiteye hızlı ve sıcak bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşarken, ODTÜ resmi sosyal medya hesabından, "Her yıl olduğu gibi, yeni öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz geleneksel oryantasyon programımızı başarıyla tamamladık. 26 Eylül’de bölümlerde başlayan program, KKM’de ODTÜ tanıtımı, Rektörümüzün konuşması, birimlerin sunumları ve öğrenci topluluklarının gösterileriyle devam etti. Yeni öğrencilerimiz, kampüs turu ve bölüm tanıtımlarına katılarak "ODTÜ'de ilk günüm" notlarını yazdı. 28 Eylül’de öğrenci topluluklarının tanıtım etkinlikleriyle programımız sona erdi. Tüm yeni ODTÜ’lüler, iyi ki geldiniz hocam" paylaşımı yapıldı.

Muhabir: Cansel Yıldız