Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken, 1992 yılında doğmuş ve Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü kazanmıştır. Spor kariyerine kürek dalında başlamış ve Fenerbahçe'nin lisanslı kürek takımında 10 yıl boyunca yer almıştır. Ogeday, 2017 yılında Survivor yarışmasına katılarak şampiyonluk elde etmiş ve adını geniş kitlelere duyurmuştur.

Spor ve Oyunculuk Kariyeri

Kürek sporunda dünya sıralamasına giren Ogeday, Litvanya'da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda 8. sırada yer almıştır. Spor kariyerinin ardından, oyunculuk dünyasına adım atan Ogeday, 2018 yılında "Bir Litre Gözyaşı" dizisinde "Teoman" karakteriyle ekranlarda boy göstermiştir. 2019 yılında "Savaşçı" dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine devam etmiştir. 2022 yılında ise Survivor 2022: All Star yarışmasına katılmıştır.

Ogeday Girişken'in Sevgilisi Kim?

Survivor 2024 All Star'da finale yaklaşırken, Ogeday Girişken'in özel hayatı da ilgi odağı oldu. Daha önce Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile aşk dedikodularıyla gündeme gelen Ogeday, şu sıralar gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Ogeday'ın sevgilisi, Zeynep Yumrutaş olarak biliniyor. Bu bilgi, hayranlarını şaşırttı ve ilişkileri hakkında daha fazla bilgi edinme isteği uyandırdı.

Muhabir: Haber Bülteni