Eğitim

Orhan Aydın’dan OSTİM Projeleri için anlamlı toplantı

OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileriyle bir araya gelerek projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Abone Ol

OSTİM Başkanı ve OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Aydın, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileriyle bir araya gelerek, OSTİM'in geçmişten günümüze gerçekleştirdiği projeler ve yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

OSTİM'in Geçmişten Günümüze Çalışmaları Anlatıldı

Toplantıda, Orhan Aydın; OSTİM'in, sanayi ve teknoloji alanında üstlendiği misyon ve vizyonu ile bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler hakkında önemli bilgiler verdi. Aydın, OSTİM'in projeleri ve çalışma stratejileri ile ilgili detayları akademik kadro ile paylaşarak, üniversite-sanayi iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Gelecek Projeler İçin İş Birliği Çağrısı

Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri ile gerçekleştirilen toplantıda, OSTİM'in gelecek hedefleri ve projelerine dair yeni fikirler ve iş birliği alanları da ele alındı. Orhan Aydın, OSTİM'in sanayi ve eğitim alanındaki ortaklıklarını güçlendirme amacında olduğunu belirterek, üniversite ile iş birliğini daha da derinleştirmek istediklerini ifade etti.

OSTİM'in Vizyonu ve Hedefleri

Orhan Aydın, OSTİM'in vizyonu ve gelecekteki hedefleri hakkında yaptığı konuşmada, sanayi sektöründeki yenilikçi yaklaşımlar ve Ar-Ge çalışmaları ile bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak için atılacak adımları da değerlendirdi. Aydın, "OSTİM olarak, üniversitelerle iş birliği içinde yenilikçi projelere imza atmayı sürdüreceğiz," dedi.