Ekonomi

OSTİM’de girişimciler için altın fırsatlar

Girişimcilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluşturulan OSTİM INP, yalnızca sermaye değil, bilgi ve tecrübesini de girişimcilerin büyümesi ve gelişimleri için kullanmaya hazır nitelikli yatırımcılarla bir araya getiriyor.

Abone Ol

Son yıllarda girişimcilere yönelik finansman başta olmak üzeri bir çok alanda destekler artmaya başladı.

Ankara’nın en büyük organize sanayi bölgesi OSTİM bünyesinde kurulan OSTİM Teknopark da girişimcilere çeşitli destekler sunuyor. OSTİM INP ile girişimcilerin finansman ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Bireysel Yatırımcılar, erken aşama şirketlere bu şirketlerin gelişimi ve büyümeleri için sermaye yatırımı, bilgi birikimi ve tecrübe aktarımı yapıyorlar.

Bireysel yatırımcılar, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nca akredite olan ağımız aracılığıyla lisans alarak devletin bireysel katılım yatırımcısına sağladığı vergi avantajından da faydalanabiliyorlar.

Bu platformda belirlenen kriterlere göre yatırımcı ve girişimciler bir araya getirilerek yeni girişimlerin büyümesine katkı sağlanıyor.

GİRİŞİMCİLERE NELER KAZANDIRIYOR?

Yatırım Hazırlık Programımıza alarak yatırımcı karşısına en uygun şekilde hazırlanmanızı temin ediyor. Yalnızca sermayesini değil, bilgi ve tecrübesini de girişimcilerin büyümesi ve gelişimleri için kullanmaya hazır nitelikli yatırımcılarla bir araya gelmelerini sağlıyor.

Her ay düzenli olarak Komisyon toplantılarına katılabilmelerine olanak sağlıyor vve girişimci ve yatırımcılar ile birebir görüşme ortamı sunuyor. Ayrıca Girişimcinin ihtiyacı olan yatırımı alırken her türlü organizasyonel destekleri sunuyor.

Düzenli komisyon toplantıları yoluyla farklı türde nitelikli yatırımcılara ulaşmaları  için gerekli tüm işlemleri tamamlıyor. Farklı iş birliği fırsatları yakalamak için uygun sosyal etkinlikler ile güçlü ve güvenilir ilişkiler kurmalarına destek oluyor.

YATIRIMCILARLA BİR ARAYA GETİRİYOR.

Yatırım Hazırlık Programı Mezunu girişimcilere yatırım yapma fırsatını sunuyor. Yalnızca sermayesini değil, bilgi ve tecrübesini de girişimcilerin büyümesi ve gelişimleri için kullanmaya hazır nitelikli yatırımcılarla bir araya gelmelerini sağlıyor.

Her ay düzenli olarak Komisyon toplantılarına katılabilmelerine imkan sağlıyor ve girişimciler için görüşme ortamı sunuyor.

Büyüme potansiyeli yüksek olan ama aynı zamanda bununla orantılı olarak yüksek risk/yüksek getiri içeren girişimlere yatırım yapmalarını sağlıyor.

Düzenli komisyon toplantıları yoluyla farklı sektörlerden nitelikli yatırım olanaklarına ulaşmaları için gerekli tüm organizasyon Ostim Yatırım Ağı Platformu tarafından gerçekleştiriliyor.