Yaşam

Özarslan: Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Keçiörenli hemşehrilerinin sorunlarını daha iyi anlayıp çözüm üretebilmek amacıyla komşu ziyaretlerine başladıklarını duyurdu.

Abone Ol

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, İlk durağı 19 Mayıs Mahallesi olan bu ziyaretler kapsamında, Başkan Özarslan ve Muhtar Ali Gölpunar birlikte mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını yerinde inceledi.

Mahalle Ziyaretlerinde Sorunlar Tespit Edildi

Başkan Özarslan, 19 Mayıs Mahallesi'nde yapılan incelemelerde yolların ve kaldırımların yenilenmesi, pazar yerinin eksikleri gibi birçok önemli konuyu tespit ettiklerini belirtti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Özarslan, çözüm odaklı projelerle Keçiören'in her köşesini güzelleştirmek için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

"Her Zaman Sahada Olacağız"

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, "Vatandaşlarımızın refahı ve mahallemizin geleceği için her zaman sahada olacağız. Sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmek, Keçiören'in her noktasına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz," dedi. Başkan Özarslan, bu ziyaretlerin Keçiören genelinde sürdürüleceğini de ifade etti.