Perakende zinciri 3 bin işçiyi çıkardı Perakende zinciri 3 bin işçiyi çıkardı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (ÖHOB) ve Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde önemli bir destek açıklaması geldi.

Mahkeme kararıyla 4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda, Soydaş, uzun yıllardır birlikte çalıştığı ANKESOB ve Ankara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ve ekibini desteklediklerini duyurdu. Soydaş, Yiğiner'in ve ekibinin esnafların sorunlarının çözümünde gerekli adımları atacağına yürekten inandıklarını belirtti.

Ercan Soydaş, açıklamasında şunları söyledi:

"Başkanımız Mehmet Yiğiner ile uzun yıllardır yan yana çalışmaktayız. Kendisi ve ekibi, esnaflarımızın sorunlarının çözümü için her zaman fedakarca çalışmış ve başarılı projelere imza atmışlardır. 4 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda da esnaflarımızın desteğini alarak, onların sorunlarını çözmek için daha güçlü adımlar atacaklarına yürekten inanıyoruz."

Soydaş, Yiğiner'in başkanlığındaki ekibin, esnafın beklentilerini karşılayacak ve onların refahını artıracak projeler geliştirdiğine dikkat çekti. Yiğiner ve ekibinin liderliği altında, esnafların daha güçlü ve dayanıklı bir yapıya kavuşacağına olan inancını dile getirdi.

Muhabir: Hacer Koca