Gazze'de can kaybı 41 bin 595'e çıktı Gazze'de can kaybı 41 bin 595'e çıktı

İzmir büyükşehir Belediyesi tarafından su ve atık suya yapılan yüzde 45’lik zam İzmirliler tarafından tepkiyle karşılanırken bir tepki de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel’den geldi. Özel sosyal medya hesabında CHP’li belediyeyi hedef alarak, " Türkiye'nin en pahallı suyuna katmerli zam resmen" diyerek tepki gösterdi.

SUYA İNDİRİM VAADİNİ HATIRLATTI

Barış Özgür sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda 31 Mart Yerl Seçimleri öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın suya indirim vaadini hatırlatarak, "İzmir'de suya indirim sözü seçim vaadi olarak verilmişken, seçim sonrası elektrik zammından bile yüksek zam yapılıyor. Türkiye'nin en pahallı suyuna katmerli zam resmen. Böyle mi yöneteceksiniz İzmir'i? Yazıktır bu halka!" ifadelerini kullandı.

BİR TEPKİ DE İSMAİL SAYMAZ'A

Barış Özel, İsmail Saymaz'ın "CHP lideri Özel’in kardeşi, su zammından ötürü İzmir Belediyesi’ni eleştiriyor." paylaşımına da tepki göstererek, "Ben de bir bireyim ama onu araştırmak da, ona saygı göstermek de mümkün olmamış. İzmir'de suyla ilgili ilk kez konuşmuyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni