Olay, Şehitlik Mahallesi Kızılcık Sokak’ta bulunan Akkaya Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, M.K. isimli bir kadın ile Delal Hazal Gencer (33) arasında halı çırpma nedeniyle akşam saatlerinde tartışma başladı. Komşuların müdahalesiyle sonlandırılan bu tartışmanın sabah saatlerinde daha vahim bir şekilde yeniden alevlendiği belirtildi. M.K.'nin eşi H.K. (49), sabah saatlerinde apartmandan çıkmaya hazırlanan Delal Hazal Gencer ve eşi Vedat Gencer'e, çocuklarının önünde bıçakla saldırdı.

Saldırı Ölümle Sonuçlandı

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Delal Hazal Gencer’in hayatını kaybettiği, Vedat Gencer’in ise yaralı olduğu tespit edildi. Olayın ardından, M.K. olay yerinde gözaltına alınırken, saldırgan H.K. kaçtı. Ancak bir süre sonra emniyete giderek teslim oldu.

Mahalle Sakinleri Şokta

Mahalle sakinlerinden Fatma Özdoğan, olayın yaşandığı sabah saatlerinde büyük bir gürültü duyduğunu belirterek, “Orada bir gürültü oldu. Bir çocuk, ‘baba, baba’ diye bağırıyordu. Oradaki bütün herkes kafasını iki elinin arasında tutuyordu. Herhalde halı kavgasıymış. Ben balkonda gördüm, içeride hastam olduğu için gitmedim ama feryatlar çok büyüktü" diye konuştu.

Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Kaynak: İhlas Haber Ajansı